Etusivu>fi>Oravi>Tapahtumat>Opastettu melontaretki: Kajakkiseikkailu Kolovedeltä Oraviin, 3 päivää

Opastettu melontaretki: Kajakkiseikkailu Kolovedeltä Oraviin, 3 päivää

Kajakit ilta-auringossa.JPGKajakkiseikkailu Kolovedellä
3.7.2018 12:00–5.7.2018 16:00

Täyden palvelun opastettu 3 päivän melontaseikkailu Koloveden kansallispuistossa ja lähes erämaisen Joutenveden saaristolabyrintissa. Oppaina toimivat koulutetut ja kielitaitoiset paikallisoppaat, joilla on vuosien kokemus opastamisesta ja melonnasta alueella. Luontokokemusten lisäksi osallistujille tarjotaan kulinaristisia nautintoja paikallisten kala- ja riistaherkkujen muodossa.

Retki alkaa Oravista, jossa pakkaamme varusteet ja tutustumme toisiimme. Kuljetus lähtöpaikkaan Koloveden Kirkkorantaan tapahtuu pikkubussilla. Melontaretkemme alkaa keskeltä kansallispuistoa josta suuntaamme kohti pohjoista Kolovettä jylhien kallioiden ympäröimänä. Illan tullen rantaudumme ja opas loihtii herkullisen illallisen nuotion äärellä. Toisena päivänä retki jatkuu hiljalleen meloen yhä syvemmälle saaristoon ja kohti Joutenvettä. Matkan aikana syödään erälounas, bongaillaan norppia, nautitaan kauniista järvimaisemasta ja lämpiminä päivinä pulahdetaan Saimaaseen. Iltapäivällä rantaudumme autiolle saarelle, Joutenvedellä. Oppaan valmistama eräillallinen nuotiolla ja yöpyminen teltassa, illalla on aikaa ihailla valoista kesäiltaa ja rentoutua nuotin äärellä vaikka retkijuttuja kertoen. Kolmantena päivänä melontaretki jatkuu läpi Joutenveden saarilabyrintin päätyen viimein Oraviin. Opas valmistaa retkellä ruuat, auttaa majoitteiden kokoamisessa, kuljettaa suurimman osan varusteista ja varmistaa turvallisimman reitin. Sinun tulee vain nauttia matkasta!

 

 • Matkan kesto: 3 päivää, 2 yötä.
 • Vaikeustaso: Aikaisempi melontakokemus suositeltava, mutta ei välttämätön.
 • Ryhmän koko: 2-5 henkilöä/1 opas, 6-12 henkilöä/2 opasta
 • Lähtö- ja paluupaikka: Oravi
 • Päiväohjelmat/reitin kuvaus: Päiväetapit ovat ohjeellisia. Alueella on satoja saaria ja kymmeniä retkisatamia ja tarkka päivän reitti suunnitellaan yhdessä matkan aikana. Melontareitti kulkee Koloveden kansallispuistossa, jossa moottoriveneily on kielletty sekä lähes erämaisen Joutenveden sokkeloisessa saaristossa. Päiväkohtaiset etapit määräytyvät vallitsevien sääolosuhteiden mukaan turvallisinta reittiä. Aikaisempi melontakokemus suositeltava, mutta ei välttämätön. Majoitus maastossa kahden hengen teltoissa.
 • Varusteet: Hintaan sisältyy kajakkikalusto, käsineet ja jalkineet, makuupussit ja alustat sekä teltat. Osallistujat huolehtivat itse muusta henkilökohtaisesta varustuksestaan. Ota mukaan vaihtovaatteita, pyyhe, hattu/ aurinkolasit, sadevaatteet, aurinkorasva, juomapullo, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet. Retkeily- ja ensiapuvarustus kulkee oppaan mukana.
 • Saatavuus: Takuulähtö 3-5.7.2018. (Muulloin retki toteutetaan tilauksesta, kesä-elokuussa.)
 • Hinta: 430 €/hlö (min 4 hlö/ ryhmä)
 • Verkkokaupassa varausmaksu 100€/ hlö, 50€/ lapsi. Loppusumman voit maksaa saapuessasi Oraviin. Retki toteutetaan kun lähtiöitä on min. 4 henkilöä. Mikäli retki ei toteudu palautamme varausmaksun 100%.
 • --> VARAA PAIKKASI VERKKOKAUPASSA
 • Hinta sisältää: tarvittavat melonta- ja retkeilyvarusteet, kuivapussit, pelastusliivit, oppaan palvelut sekä ruoat (illalliset, aamiaiset, lounaat, juomavettä).
 • Palvelukielet: suomi ja englanti

 

 

© SaimaaHoliday 2018