Etusivu>fi>Oravi>Tapahtumat>Norppa- ja luontokuvauskurssi

Norppa- ja luontokuvauskurssi

Norppa jäällä Linnasnaaren kansallispuistossa toukokuussa
6.5.2023 9:00–7.5.2023 12:00

Luontokuvaaja Pasi Lensu vetää norppa- ja luontokuvauskurssin lauantaina Oravissa ja Linnansaaren kansallispuistossa. Kurssilaiset voivat myös osallistua luontokuvaussafarille sunnuntaina kokeneen luonto-oppaan kyydissä.

Pasi on oppaana kurssilla yhden päivän (lauantai 6.5), mutta halutessasi voit osallistua myös toiselle päivälle (sunnuntai 7.5), jolloin kuvausretki tehdään aamuauringossa paikallisen norppaoppaan johdolla. Kansallispuisto on laaja joten norpan kuvauspaikkoja riittää mainiosti molemmille päiville.

Kurssilla kuvataan erityisesti saimaannorppaa sekä luontoa oman mielenkiinnon mukaan makromaailmasta maisemaan. Kuvauskalustoksi käy kaikki pokkarista järjestelmäkameraan. Koska emme halua häiritä norppia, kuvaamme niitä matkan päästä. Tarvitset siis norppakuvaukseen zoomia (mitä enemmän -sitä parempi)!

Lähtöpaikka: Oravin satama

Ryhmäkoko: max 8 hlö/ päivä

Hinta: 190€/ 1 päivä (lauantai), 270€/ 2 päivää (la ja su)

Missä: Oravissa ja Linnansaaren kansallispuistossa. Oravin kylä toimii kurssin tukikohtana. Kylästä löytyy majoitusta Oravi Apartments -huoneistohotellissa, rantahuviloissa ja karavaanarialueelta. Kylässä toimii myös kyläkauppa ja Ravintola Ruukinranta. Kuvausretket tehdään Linnansaaren kansallispuistoon tai Joutenvedellä riippuen jäätilanteesta.

Kenelle: Kurssi sopii kaikille valokuvauksesta innostuneille, aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Voit osallistua kurssille sillä kameralla jota juuri nyt käytät. Norppakuvausta varten tarvitset reilusti zoomia! Pasi Lensu opettaa sinua ottamaan juuri sillä kalustolla hyviä kuvia.

© SaimaaHoliday 2023