Etusivu>fi>Oravi>Tapahtumat>Yön yli retket

Yön yli retket

Melonta saimaaholiday.jpg
27.8.2018 12:00–28.8.2018 16:00

Tulevat täyden palvelun opastetut retket: 27-28.8. Yötön yö retki Linnansaaren kansallispuistossa, yöpyminen aitassa. Varaa Verkkokaupassa tai myyntipalvelusta!

Yötön yö Linnansaaressa on koko perheen täyden palvelun melontaretki Linnansaaren kansallispuistoon. Oppaina toimivat koulutetut kielitaitoiset paikallisoppaat, joilla on vuosien kokemus opastamisesta ja melonnasta alueella.

Retkelle lähdetään Oravin kanavakylästä, josta suuntaamme suoraan kansallispuiston sokkeloiseen saaristoon. Melontareitti mutkittelee kauniissa järvimaisemassa keskellä kauneinta Saimaata, saapuen lopulta Linnansaareen. Yön vietämme hirsiaitoissa Linnansaaressa, kansallispuiston pääsaarella, jossa voit myös tutustua luontopolkuihin sekä museotorppaan ja kaskialueisiin. Aitassa yövyt mukavasti ja opas valmistaa kaikki ateriat sekä lämmittää illaksi rantasaunan. Hyvin nukutun yön jälkeen jatkamme retkeä syvemmälle kansallispuistoon ja todellisille norppavesille. Hyvällä onnella saatamme nähdä myös alueen kuuluisimman asukkaan saimaannorpan! Melontaretken ja luonnossa nautitun erälounaan jälkeen palaamme Oraviin.

Luontokokemusten lisäksi osallistujille tarjotaan paikallisia herkkuja, paikallisten kala- ja riistaherkkujen muodossa.

Retken kesto: 2 päivää, 1 yö.

Vaikeustaso: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta, normaali peruskunto riittää. Soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

Lähtö- ja paluupaikka: Oravi

Majoituspaikka: Sammakkoniemen leirintäalue, hirsiaitat

Päiväohjelmat/reitin kuvaus: Melontareitti kulkee Linnansaaren kansallipuiston sokkeloisessa saaristossa. Etapit määräytyvät vallitsevien sääolosuhteiden mukaan ja opas johdattaa ryhmän turvallisinta reittiä myöten. Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita.

Varusteet: Hintaan sisältyy kajakkikalusto (kaksikko/ yksikkö), käsineet ja jalkineet sekä makuupussit. Osallistujat huolehtivat itse muusta henkilökohtaisesta varustuksestaan. Ota mukaan vaihtovaatteita, saunapyyhe, hattu/ aurinkolasit, sadevaatteet, aurinkorasva, juomapullo, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet. Retkeily- ja ensiapuvarustus kulkee oppaan mukana.

Hinta: 208€/ hlö, lapset 7-12v 104€

Varausmaksu verkkokaupassa 100€/ hlö.

Retki toteutetaan, kun lähtijöitä on min. 4 henkilöä. Mikäli retki ei toteudu palautamme varausmaksun 100%.

© SaimaaHoliday 2018